Hem kendimiz hem de yakınlarımızın sağlığı için #EVDEKALIN

Hem kendimiz hem de yakınlarımızın sağlığı için #EVDEKALIN 6.4.2020

SAYIN İŞ ORTAKLARIMIZ –

Tüm dünyayı derinden etkileyen Koronavirus salgını nedeniyle geçirdiğimiz bu zor süreçte, farklı coğrafyalarda ve ülkelerde olsak da hepimiz benzer duyguları besliyor ve paylaşıyoruz.

Sağlığımızı korumanın, sevdiklerimize ve birbirimize destek olmanın, zor zamanlarda kucaklaşmanın önemini çok daha iyi anlıyoruz. Bu günleri en kısa sürede atlatacağımıza inancımız tam, bu vesileyle sizlere ve ailelerinize tüm içtenliğimizle sağlık, sıhhat ve esenlikler diliyoruz.

Şirketimiz, Koronavirus ile ilgili gelişmeleri çok yakından ve hassasiyetle takip ederek kamu sağlığı için gerekli tüm önlemleri almaktadır. Çalışanlarımızın sağlığı ve mevcut yayılımın önlenmesi adına sosyal mesafenin korunması gibi tüm tedbirler tarafımızca titizlikle yerine getirilmektedir.

Bu zor zamanlarda siz değerli müşterilerimizin mağduriyet yaşamaması adına, tüm IMAS ekibi olarak seferber olup daha önce nasıl hizmet ettiysek aynı şekilde devam etmesi için azami özen gösteriyoruz. Bu bağlamda üretimimizin tüm hızıyla devam ettiğini ve tüm sevkiyatlarımızın da zamanında gerçekleştiği bundan sonra da bu konuda herhangi bir mağduriyet oluşmaması için tüm tedbirleri almış olduğumuzu bildirmek isteriz.

Yaşanılan zor günlerin bir an evvel geçmesi temennisiyle…

Hem kendimiz hem de yakınlarımızın sağlığı için #EVDEKALIN